Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА ДЕТСКАТА ФУТБОЛНА ШКОЛА НА ТЕРВЕЛ


Детската футболна школа на Тервел

В края на месец юни град Обзор стана домакин на футболно събитие, което събра на терена деца от различни кътчета на България и Украйна. 12 футболни отбора, сред които специалните гости от футболен клуб „Динамо“ – Киев, сформираха един различен и запомнящ се турнир -„Турнир на Приятелството“. Участваха и децата от детската футболна школа на ФК „Септември“- Тервел с треньори Антон Стоянов и Красимир Господинов.
Организаторът на събитието Красимир Манолов, с подкрепата на кмета на град Обзор – Христо Янев, фондация „Валентин Кръстев“ и „Българската асоциацията за мир и ненасилие над децата“, се погрижиха за перфектните условия, при които се проведe надпреварата.
Състоя се треньорска вечер, по време на която всеки от треньорите на малките спортисти сподели своите идеи и възгледи за по-добро развитие на спорта и се обсъдиха актуални проблеми по темата.
Купи и медали бяха раздадени в различни категории, като при набор 2009, купата и 1во място си извоюваха ФК „ Динамо“ – Киев. Нашите малки футболисти се закичиха с бронзови медали за III място, получиха и купа за най- атрактивен отбор.
Участието на отборът се реализира с финансовата подкрепа на Община Тервел.Отличията на малките футболисти

Публикувано на 03 Jul 2019