Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 От тренировъчния лагер до успеха!

На 8 и 9 септември в град Казанлък се проведе ежегодния фестивал на руската песен, поезия и танц ,„Пусть всегда будет солнце“ . След успешно преминати зонален и областен кръг, Жаклин Стоянова от ТФ „Каприз“ грабна призовото 3-то място на финалния национален етап с над 600 участници от цяла България! Оценена от специалисти в сферата на хореографията и музиката, една от бъдещите надежди на формацията направи своя солов успешен дебют.

Балерината Жаклин


Седмица по-рано, тя и всички останали танцьори от ТФ „Каприз“ проведоха тренировъчен лагер в град Балчик. С желание и по график, всеки ден децата съвестно изпълняваха всяка танцова задача и подобряваха своите техника с батон, стил, пластика и екипна работа, подпомагани от СК „Прима“.


На тренирвъчния лагер

Танцовата формация благодари на община Тервел за финансовата подкрепа, без която този тренировъчен лагер нямаше да се осъществи. Със започването на новата учебна година, каним всички с мотивация и талант да се присъединят към ТФ „Каприз“, за да научат нещо ново, различно и интересно!

Публикувано на 26 Sep 2017