ЗАВЪРШИ „НАШЕ ЛЯТО 2017“

Равносметката : в тазгодишното издание на общинската ваканционна програма участваха деца от Тервел и техните гости, които живеят във Варна, София, Габрово, Добрич, в Гърция, Азърбайджан, Великобритания, Германия и др.Два месеца те се забавляваха заедно и научаваха интересни неща.

Забавления с Илияна Балийска

В последните летни дни децата от програмата участваха в шоу с актрисата Илиана Балийска. Имаше много песни, игри, гатанки, много забавление и празнично настроение. Част от децата участници получиха право за изява в Конкурс – Оригинал –Талантиада във Варна и София „Мини Мис и Мини мистър“, където ще представят община Тервел.


Малките танцьори

Какво още ? Велопоход, запознаване с професията на медика,забавна лаборатория, клуб по народни танци, весел карнавал, занятие с местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни… и разбира се – екскурзия.Този път до гр.Русе и околностите му.Такава бе последната десетдневка от „Наше лято“.


Приказни и филмови герои

До нови срещи през идното лято на всички сладки и любознателни момичета и момчета, които обичат да се забавляват и да учат.

Публикувано на 12 Sep 2017