Концерт от децата на Добрич и Тервел

Като последна проява от програмата на коледните тържества е гостуването на малките артисти от СОУ ”Климент Охридски” гр.Добрич. Със своя чар, с прекрасните си изпълнения те зарадваха тервелската публика. Тяхна ръководителка е нашата съгражданка Стефка Василева.  Особена радост предизвикаха изпълненията на децата от гр.Тервел. Песента “Мама” в изпълнение на Виктория Пенкова и “За кой ли път” в изпълнение на дуета Виктория Пенкова и Петър Добринов трогна публиката, а народните песни, които изпълни Жени Вилиянова бяха аплодирани възторжено. Защото това момиче със звънкия и мелодичен глас, който има ще бъде може би втория “добруджански славей” на Тервел след Калинка Вълчева.
    Изпълненията на всички участници създадоха едно прекрасно коледно настроение на хората, които посетиха концерта. Госпожа Василева поздрави от името на децата и училището присъстващите, благодари от името на училището за дадената им възможност за изява.
    Накрая от името на Община Тервел поздравление поднесе г-жа Дияна Илиева – зам.кмет на Общината. В своето слово, тя пожела на всички весели празници, да се множат успехите, да има много здраве, радост и успехи в семействата…


Публикувано на 02 Jan 2008