Нови постижения за лекоатлетите на Начо Петров

На 08.12.2007 год. в гр. Бургас се проведе традиционния републикански крос „Св. Николай Чудотворец”. В републиканския крос и през тази година взеха участие състезатели от клубове по лека атлетика във всички възрастови групи от цялата страна.
От клубът по лека атлетика „Атлетик” гр. Тервел, с треньор Начо Петров взеха участие талантливите Николай Дойчев и Мирослав Георгиев.
Николай Дойчев се състезава в категорията на 14-годишните момчета. Малко не достигна на нашият спортист и той финишира четвърти на финалната права. Младежът бе отличен с ²V-то място и получи заслужено парична награда.
При юношите младша възраст, отличаваният неведнъж тервелчанин -Мирослав Георгиев и този път представи достойно не само себе си, но и отборът, за който се състезава. Мирослав бе отличен като призьор и грабна бронзовият медал, достойното трето място и получи парична награда.
Призьорите получили лично наградата си от кмета на Бургас Димитър Николов, под чиято егида преминал кросът. Освен това победителите във всички възрастови групи били поздравени и от президента на Българската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов.
Класирането на републиканския крос бе до шесто място, като организаторите връчиха на участниците парични награда, а на отличените до трето място и медали.


Публикувано на 20 Dec 2007