Честит единадесети рожден ден !

Общински детски комплекс „Малкият принц” гр. Тервел и този път не изневери на своите малки, големи и по-големи приятели и почитатели. На 16 октомври 2007 год. Детско шоу „Зодиак” навърши своята единадесета годишнина, по този повод в детската дискотека стотина деца и този път се забавляваха по детски искрено и чисто. Много балони, празнична украса и еуфория, разпределяха се финално задачи, водещите препрочитаха за последен път сценария- невероятна подготовка и този път ! Заслугата за чудесното детско шоу бе на Общински детски комплекс- пъстър празник се заформи- навсякъде деца подскачаха в такт с музиката и припяваха куплетче от песента на Мая Нешкова „Честит да бъде този ден, в който всеки е роден …”
Почетни гости на детското шоу бяха рождениците под зодиакалния знак на зодия Скорпион, всяко дете се представи индивидуално- рецитира стихотворение или изпълни музикален поздрав към многобройна публика.
Детско шоу „Зодиак” е една утвърдена вече традиция. През годините, та досега хиляди деца са се забавлявали и радвали на чудесните детски игри, оригиналните въпроси и разбира се – на много награди и танци…  
По традиция г-жа Радка Радева поздрави целият си екип към ОДК „Малкият принц”, но не пропусна да отбележи, че заслугата и замисълът за съществуването на „Зодиак” ние дължим на Катя Славова, впоследствие подкрепяна от Виолета Димитрова. Благодарим им и ние, а също и от името на всички тервелски деца, които са участвали или ще продължават да участват занапред в детското шоу !  Разбира се заслугата е и на всички. Пожелаваме им от страниците на вестника много, много здраве, късмет и разбира се- все така да се трудят и да работят в полза на децата от общината ни ! Бъдете ни здрави !
Гости на детския купон бяха учениците от ОУ – с. Орляк, които поздравиха всички присъстващи деца с два музикални поздрава- български народен и ориенталски танци. Много забавни игри, въпроси и лакомства бяха подготвили от ОДК на децата. Поощрявани бяха за всеки правилен отговор с лакомство. Танцов поздрав отправиха и „златните” момичета на Живка Ненова от Балет „Каприз” отново към ОДК.
Зазвучаха ритмите на „Честит рожден ден !”, огромна торта със свещички- 11,  я украсяваше- всички присъстващи се почерпихме за здравето на Детско шоу „Зодиак”, пожелавайки му поне още 11 години да не слиза от тервелската сцена.
Честито !


Публикувано на 20 Nov 2007