Възможност за работа в строителството

Миналата седмица беше особено ползотворна за работа по трите общински проекта, които по стечение на обстоятелствата стартираха по едно и също време. Това са Дома за стари хора, Квалификационния център и четирите улици в Тервел. Най-„старият” проект – дома – вече има напълно готови изкопи за основи на новия корпус и подготвена за изливане на бетонна плоча съществуваща част.Правят се и изкопи за  канализацията на бъдещото социално заведение.Темпото, с което работи фирмата- изпълнител е много добро и съответства напълно на предварителния график.
В квалификационния център се извършват дейностите по демонтажа – премахнати са изцяло прогнилите гредореди между двата етажа и  в подпокривното пространство, старите дограми и вътрешната мазилка. Работи се и по покрива на сградата.
По четирите улици включени в проекта за подобряване на уличната мрежа в Тервел се работи паралелно – асфалтирана е улица „Никола Вапцаров” и в момента се полага асфалт на улица „Отец Паисий”.Фрезована е улица „Алеко Константинов”. Последна ще бъде ремонтирана ул.”Захари Зограф”.


Публикувано на 22 Oct 2007