Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 На състезание по колоездене

По инициатива на РПУ гр.Тервел , със съдействието на Община Тервел и ОДК”Малкият принц”  и в изпълнение на Програмата “Полиция в близост” в парка на града на обновените и новоасфалтирани пътеки на 25 септември 2007 г. от 14.00 часа  се проведе състезание по колоездене. В състезанието взеха участие общо 12 деца от СОУ”Йордан Йовков” гр.Тервел - Димитър Златков на 8 год.; Стоян Николаев, Ник Миленов, Добрин Пламенов, Йоана Димитрова и Радостина Петкова всичките на 9 години; Рая Стефкова на 10 г.; Мюрфел Ахмед на 11; Диляна Петрова и Марина Ивелинова на 12 и Николай Петров на 14 години. Участниците се състезаваха в две възрастови групи - до 9 год. и от 10 до 14 години.
    Стартът беше даден от по-малките. В тази група на първо място се класира Добрин Пламенов, на второ Ник Миленов и на трето Радостина Петкова. От групата на по-големите на първо място  бе Марина Ивелинова, второ Мюрсел Ахмед и на трето Рая Стефкова.
    Разбира се, като на всяко състезание имаше и награди, които осигури Община Тервел. Те бяха връчени от полицейски инспектор Георги Чолаков. Другите членове на журито бяха Виолета Димитрова и Георги Желев от ОДК.
    Така в този топъл септемврийски ден още веднъж парка се огласи от  радостните гласове на децата. Тяхното присъствие зарадва десетките граждани, които си почиваха в чистия и приветлив парк .


Публикувано на 01 Oct 2007