Повече младоженци в обновения ритуален дом

Сватбата е събитието, при което двама души се събират в свещен съюз. Това също е празник за родителите, приятелите, кумът, кумата… От незапомнени времена сватбата е един от най-важните моменти в живота на всеки човек. Да вдигнеш сватбен тост в изцяло обновения Ритуален Дом- гр. Тервел е като да изразиш пожеланията си от все сърце. От обреден дом – Тервел, споделят, че всяка сватба носи своята собствена магия, затова подготовката е много специална.
 За най-специалният, най-вълнуващият и наситен с най-голямото предизвикателство ден от стартиращият съвместен живот на двама влюбени, заредени с невъобразимата енергия на изпълващото ги щастие и очарованието на любовта, има едно единствено условие - този ден да се превърне в най-красивият спомен през годините. За това се изисква много любов, старание и професионализъм, които можете да намерите не някъде другаде, а в Ритуален дом- Тервел.
Ако в миналото сватбите са се провеждали късно есента и през зимата (в зависимост от полската работа), то днес месецът на сватбите определено не зависи от тези фактори. Предпочитаните месеци за сватби в Тервел са юни, юли, август и септември. През месеците юни и юли в Ритуален дом – Тервел са сключени 11 брака, 7 от тях са се състояли в събота и неделя, а 4 -през работните дни от седмицата. Забелязва се едно значително повишение на бракосъчетанията в сравнение с миналата година, когато са били чувствително по-малко.
„Вече си решил, че момичето до теб е тази, с която искаш да прекараш целия си живот ?” Не се чуди, ако отговорът е „Да” – направи решаващата крачка и то тук – в нашият град- в Ритуален дом гр.Тервел.
От страниците на вестника, приемете скъпи младоженци и новосъздадени семейства нашите най-добри пожелания:
Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте!  По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по-бурното море на живота, въоръжени с "любов и разбирателство", в което да се разбива всяко цунами. Запазете завинаги Вярата, Надеждата и нейно величество Мъдростта !!!
На добър път от сега нататък, заедно !!!


Публикувано на 23 Jul 2007