Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ВОКАЛНА СТУДИЯ-ТЕРВЕЛ

Вокална студия Тервел при ОДК „Малкият принц ” с ръководител Живко Колев събра почитателите на популярната музика на годишната си продукция „Музика без край…..” на 23 юни в залата на НЧ „Димитър Дончев - Доктора”. Това всъщност бе и последната проява от Празниците на културата – Тервел 2015 година.
В продължение на час и половина залата бе изпълнена с много познати хитове от световната и българската поп-сцена. А учениците на ръководителя демонстрираха завидни умения както във вокално отношение, така и при акомпанимента на живо от китаристите, пианистите, гайдаря, тарамбуките и новите барабани, закупени от Община Тервел, специално за концерта.

Представената програма показа възвръщане на интереса на учениците не само към пеенето , но им към инструменталните изпълнения.Публиката видя на тази сцена много талантливи изпълнители и млади музиканти, за което децата и техния ръководител заслужават възхищения.Те показаха, через усърден труд и постоянството се достига високо ниво на изпълнение и резултатите се виждат и оценяват от всички.
Чудесно допълнение към изпълненията на младите таланти от Вокална студия – Тервел, бяха танците на момичетата от Балет „Каприз” и ДФТА „Калинка Вълчева”, както и участието на Църковния хор.
В края на концерта поздрав към всички участници отправиха Заместник- кметът на Община Тервел госпожа Дияна Илиева и Директорът на ОДК „Малкият принц” госпожа Виолета Димитрова.Подарък за младите изпълнители бяха вкусна торта и вечеря осигурена и финансирана от Община Тервел, за което децата благодарят най-сърдечно.

Публикувано на 30 Jun 2015