Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНКУРСА „С ПЕСНИТЕ НА КАЛИНКА ВЪЛЧЕВА“

Община Тервел уведомява всички изпълнители и почитатели на българския фолклор, че планираният за тази година конкурс за изпълнители на традиционна добруджанска народна песен, ще се проведе през пролетта на 2014 година.

В момента приключват ремонтните дейности в зрителната зала и фоайето на читалището, осъществени със средства от Програмата за развитие на селските райони. В същото време, с финансовата подкрепа на Фонд „Козлодуй“, започва хидроизолация на покрива, подмяна на дограма и саниране на цялата на сграда на читалището. Началната дата на ремонта, финансиран от Фонд „Козлодуй” бе променяна и отлагана многократно, поради невъзможността да бъдат приключени приоритетно обектите от образователната инфраструктура в цялата страна – училища и детски градини. В условия на текущи ремонтни дейности считаме за невъзможно организирането на събития от националния културен календар.

За информация, регламент на конкурса и заявки за участие, можете да следите обявите в сайта на Община Тервел www.tervel.bg.

Публикувано на 07 Oct 2013