Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 АНОНС : ПРЕДСТОЯЩИ ПРАЗНИЦИ В ОБЩИНА ТЕРВЕЛ

На 25 февруари от 10,00 часа Кукери от ЦДГ „Здравец” град Тервел ще гонят злите духове пред сградата на общинска администрация.

На 28 февруари ЦДГ „Детелина” организира празник „Да посрещнем Баба Марта” с участието на Куклен театър гр. Добрич

Община Тервел ще бъде домакин на детското шоу „Баба Марта”, което ще се проведе на 1 март от 10,00 часа в барчето на общината. В детското шоу ще вземат участие децата от детските градини в Тервел и ЦДГ с. Безмер.

На 1 март от 16,00 часа Клубът на Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД гр. Тервел, под патронажа на Кмета на общината, организира празник „На чаша руски чай”. Гости на проявата ще бъдат семействата на руската общност, които живеят в Тервел. Освен рециталът, подготвен от Клубът за художествено слово при ОДК „Малкият принц”, гостите ще могат да слушат изпълненията на момичетата от Вокална студия Тервел и да попеят любими руски песни с гост-изпълнителя от гр. Добрич.

На 2 март от 18,00 часа в залата на Читалището ще се проведе тържествен концерт по случай Националния празник на Република България, подготвен от съставите на НЧ „Димитър Дончев-Доктора”.

Публикувано на 15 Feb 2011