Notice: Undefined index: go in /home/tervel/www/root/news.php on line 17
 КОЛЕДА В ОДК „МАЛКИЯТ ПРИНЦ”

Коледното настроение в ОДК „Малкият принц” се усещаше още в началото на декември.Тогава деца от школите на Виолета Димитрова украсиха коледната елха и залите на ОДК.През това време малките творци от школата по изобразително и приложно изкуство с ръководител Виолета Янкова започнаха да подготвят сурвачки,картички и витражи за традиционната Коледна изложба-базар.
Изложбата бе подредена на втория етаж в Община Тервел и открита на 18.12.2009г.Началото бе поставено от Михаил Станчев от ²² клас, със стихотворението „Край елхата”.След това директора на ОДК-Виолета Димитрова отправи своите пожелания към всички присъстващи за една Вълшебна Коледа,изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания!За една по-щастлива,весела и изпълнена с обич и успехи 2010 година!
На 19.12.2009г. се проведе поредното празнично коледно издание на детско шоу „Зодиак”.Както винаги сценария беше подготвен от детски екип с ръководител Христина Станчева,но в организацията се включиха и другите педагози от ОДК-Живка Ненова и Георги Желев.Програмата се водеше от Христина Железова и Мила Милкова.
Обичайно в първата част вниманието беше към родените от зодия Стрелец.Възнаградени бяха най-успешните участници в забавните игри и състезания.Гостенчета на Зодиак бяха ученици от ²²б клас при СОУ „Йордан Йовков” с класен ръководител Росица Стоянова.
Екипът на детското шоу изказва своята благодарност към Росица Стоянова за добре подготвената програма, с която второкласниците поздравиха своите приятели присъстващи на шоуто.
Поздрав за приятелите на Зодиак поднесоха и момичетата от школата по модерен балет с ръководител Живка Ненова със своя танц-„Коледно настроение”.
Кулминационен момент бе пристигането на Дядо Коледа съпроводен от джуджета.Той отправи топли пожелания към всички деца и раздаде лакомства на всички.
Зодиак завърши с традиционото българско хоро ,на което се заловиха малки и големи.
ОДК „Малкият принц” желае на всички ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2010 година!

Публикувано на 28 Dec 2009